adopteermij

Mae Dok heeft geen makkelijk leven gehad. Ze werkte in de houtkapindustrie, waar ze gedwongen zware boomstammen door het bos sleepte. Daarna kwam ze in de toeristische industrie terecht waar ze werd gevoerd door toeristen en moest poseren voor selfies. Dat is gelukkig verleden tijd. Een paar jaar geleden kwam Mae Dok aan bij opvang BEES. Ze begon gelijk enthousiast met het verkennen van haar nieuwe thuis, waar ze nu in vrijheid leeft. Vanaf het moment dat ze een poot bij de opvang neerzette werd de sociale Mae Dok dikke vriendinnen met Mae Kam. Dat was nieuw voor haar! De twee zijn onafscheidelijk en struinen samen rond. Adopteer Mae Dok en red nog meer olifanten uit de toeristische industrie.

Leeftijd: 60 jaar
Geslacht: Vrouw
Meer informatie 
adopteermij

Kammoon is een zestigjarige olifant die er al een lang, zwaar leven op heeft zitten. Ze werd door haar baasje verhuurd, voornamelijk om als bedelolifant te dienen. Een wreed leven dat helaas gewoon is voor vele Thaise olifanten. Gelukkig verblijft ze nu bij olifantenopvang Somboon Legacy Foundation, waar ze van haar oude dag geniet. Ook al is Kammoon vrij klein, ze is een dappere olifant met een sterk onafhankelijkheidsgevoel. Haar vriend Malee ontvangt veel emotionele en sociale steun van haar. Als ze niet aan het eten is, tenminste. Ze is er gek op. Hoewel Kammoon al haar tanden nog heeft, is haar dieet aangepast omdat haar spijsvertering niet meer zo goed werkt als vroeger. En nu ze ouder wordt, begint ze overdag steeds meer kleine dutjes te doen. Adopteer Kammoon en bevrijd nog meer gevangen olifanten van hun kettingen.

Leeftijd: 60 jaar
Geslacht: Vrouw
Meer informatie 
adopteermij

Kleine Mae Mayura werd geboren in gevangenschap. Ze versleepte bomen uit het bos en werd later ingezet voor olifantenritjes met toeristen op haar rug. Vaak werkte ze gescheiden van haar moeder en zag ze haar alleen als er even geen werk was. Tot ze werden gered. Nu geniet Mae Mayura van haar dagen bij opvang ChangChill, waar ze goed wordt verzorgd. De inmiddels dertigjarige olifant is dol op grazen in het bos of spetteren in de rivier. Mae Mayura is een energieke olifant die er maar al te graag op los trompettert en erg blij is dat ze haar moeder dichtbij zich heeft. Samen maken ze veel geluid, wat door de hele opvang te horen is. Adopteer Mae Mayura en zorg dat ook andere olifanten bij hun moeder kunnen blijven.

Leeftijd: 30 jaar
Geslacht: Vrouw
Meer informatie 

Voor welk bedrag per maand wil je Mae Dok, Kammoon of Mae Mayura adopteren?

Het minimum bedrag is 3 euro
Vul een geldige voornaam in.
Vul een geldig tussenvoegsel in.
Vul een geldige achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een geldig IBAN adres in.

World Animal Protection gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze worden niet doorverkocht aan derden. We gebruiken je gegevens om je op de hoogte te houden van de resultaten van deze campagne. Het kan ook zijn, als je je telefoonnummer hebt ingevuld, dat we je telefonisch benaderen over hoe je nog meer voor dieren kunt betekenen. Als je dit niet op prijs stelt, kun je dat altijd aan ons laten weten door te e‑mailen naar info@worldanimalprotection.nl. Lees hier het volledige privacybeleid.